De mooiste complimenten van het afgelopen kwartaal

We vinden het hartverwarmend als hulpen of klanten een compliment geven over hoe blij ze zijn met de ondersteuning, de gezelligheid en/of de band die ze samen hebben opgebouwd. Dat is waar wij het voor doen!  

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van klanten of hulpen? We delen de mooiste complimenten van het afgelopen kwartaal!  

E6B7AFE3-0581-4BE6-8B83-483B87C4163F

Huishoudelijke hulp Claudia, Zwolle 

"Ik kom al 2 jaar langs bij een mevrouw thuis om te helpen bij het huishouden en laatst nam mevrouw mij mee uit eten als bedankje voor mijn inzet. Ondertussen voelt ze als een oma!" 

Zorghulp Indy, Amsterdam  

"De bezoeken aan bij mevrouw gaan heel goed. Ik heb echt een band met haar opgebouwd! Elke week vertelt ze wel dat zij heel dankbaar is voor mijn bezoeken en dit geeft echt een voldaan gevoel. Ik ben blij dat ik een rol kan spelen in het verminderen van haar eenzaamheid." 

24-uurszorg, familie Van Doorn, Groningen  

"Evenals de 2 voorgaande jaren heeft Femke vorige week weer drie en een halve dag/nacht de zorg voor mijn man voor haar rekening genomen en we kunnen het met een woord uitdrukken: haar zorg was GEWELDIG! Dank je wel Femke!!" 

Tuinhulp, familie Martens, Noord-Brabant  

"Ben is een TOP-tuinman! Hij wist precies hoe hij de tuin met enorm veel achterstallig onderhoud moest aanpakken en heeft er weer een mooie tuin van gemaakt! Ben is een harde werker, heel kundig en heel prettig in de omgang. Een grote hulp was ook dat hij alle gereedschap bij zich had en ook nog zorg heeft gedragen voor het afvoeren van het tuinafval! Hij heeft met dit alles veel zorgen weggenomen en we hadden geen groter cadeau kunnen krijgen. We hopen Ben nog vaak terug te zien!"

Klushulp, familie Hermelijn, Rotterdam 

John is zo deskundig en betrokken en geeft verstandig advies. Hij heeft de klus perfect uitgevoerd. Ik ben heel blij met deze hulp!  

Heb jij nog een compliment voor je hulp? Laat een review achter op het profiel van de hulp via mijn hups  

Wil je ons een review geven? 

 

Delen